TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

9:59

TAJNE NASE

IVAN ZAK

9:56

STOJIN NA KANTUNU

DJAVOLI

9:51

KAD SI REKLA DA ME VOLIS

DINO MERLIN

9:47

CE SE OD SPOMINOV DA ZIVET

CUKI IN KVATROPIRCI

9:39

NOCAS TE SANJAM MAJKO

4 TENORA

9:36

SUTRA MI SUDE

ALEN NIZETIC

9:25

PESEM

MANCA SPIK IN KVATROPIRCI

9:14

SERENADA

MANCA SPIK

9:10

NESTANI SA VITRON

BRANIMIR BUBICA IN KLAPA SEBENICO

9:07

VINOGRAD

MLADEN GRDOVIC FT. MEJASI

18. 01. 2017 20:39 | T. S.

Otrok, ujet v telo odraslega človeka!

Foto: Vir: Radio Aktual

Medtem ko se vstopnice za Aktualov dan žena 2017 prodajajo kot vroče žemljice, je bilo precej vroče tudi v Aktualovem studiu, ko nas je kot prvi, od nastopajočih na koncertu, obiskal GORAN KARANPovedal je, da bi moral biti vsak dan namenjen ženskam, ne le 8. marec, saj si ženske to resnično zaslužijo.

Se pa zelo veseli nastopa 3. marca v Ljubljanskih Stožicah. Čeprav je stal že na dosti večjih odrih, to ni merilo za dober nastop, saj je nastop dober le, če ga publika začuti, je povedal Karan.

Njegovo mesto je Split, kjer najraje poleti in pozimi na kakšni od tamkajšnjih plaž igra picigin. Igro, v kateri po navadi sodelujejo le moški. Z veseljem kdaj zapoje tudi kakšno slovensko pesem in ni se ustrašil izziva zapeti Avsenikovo – Na Roblek. Je zaprisežen vegetarijanec in na njegovem krožniku se poleg mesa, nikoli ne znajde niti riba.

Ob koncu intervjuja pa smo ga presenetili še z majico, narejeno prav zanj, na kateri je fotografija, ki jo je posnel, ko je užival na Bahamih. Tja bi se, kot je povedal, z veseljem še vrnil.

Goran Karan na Aktualu

Fotogalerija