TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

22:32

NE BOLI ME

PETAR GRASO

22:27

80 E

DALEKA OBALA

22:21

HIR AJ KAM HIR AJ GO

MAGNIFICO

22:17

NO STRESS

TONCI & MADRE BADESSA

22:13

MIRUJ SRCE

TOMISLAV BRALIC I KLAPA INTRADE

22:10

NAJLJEPSA

IVAN IVE ZUPANOVIC

22:07

KAR JE RES JE RES

FARAONI

22:03

ZAPLESALE SU SJENE

MARKO TOLJA

21:59

MIRNO TI MORE

KLAPA SUFIT

21:56

LJEPOTA

AL TURNER & EMILIA KOKIC

11. 01. 2017 15:34 | AA

Z Aktualovo Galamo na koncert IVANA ZAKA v Areno Zagreb!

Najpopularnejši radijski šov v Sloveniji, Aktualova Galama, deli brezplačne vstopnice za koncert priljubljenega pevca!

IVAN ZAK je eden najpopularnejših pop pevcev na Hrvaškem in po celotni regiji. Njegova priljubljenost je tako velika, da se je odločil najaviti svoj PRVI veliki koncert v ARENI ZAGREB. Ta bo 11. februarja 2017!

Ivan obljublja, da bo to večer, ki si ga bodo njegovi oboževalci zapomnili za vedno. Veliko bo zabave, čustev. Na odru se mu bodo pridružili tudi posebni gostje, o omenih katerih še skrbno molči. Ta projekt oz. koncert pripravlja že mesece, da bi obiskovalcem pripravil tudi nepozabni scenski nastop in posebno doživetje.

Tudi AKTUALOVCI lahko uživate v prekrasni Areni Zagreb ob poslušanju starejših in novejših uspešnic, kot so Bolja od najbolje, Naučila si me, Jedna noč, Meni se s tobom, Pretjerujem, Za ljubav rođeni itd. V oddaji Aktualova Galama bomo vsak petek (20. in 27. januarja ter 3. februarja) podelili vsakič po par vstopnic za ta veličastni dogodek. Spremljajte oddajo Aktualova Galama z Deanom in Anito vsak petek med 17.00 in 20.00 in zapojte v živo z Ivanom Zakom prav VI!

»Na vsakem koncertu želim svojemu občinstvu dati tisto najboljše in mu preliti vso pozitivno energijo, ki je v meni. Res ogromno je je. Navdušen sem, ker bodo v Zagrebu z mano prepevali tudi moji dragi Slovenci!« še dodaja Ivan Zak.

Fotogalerija