TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

13:09

VECERAS JE NASA FESTA [HD]

TOMISLAV IVCIC

13:05

MALA ANE

MEJASI FT. BLANKA SMOLJIC

12:57

APSOLUTNO

UCITELJICE

12:54

TAM TAM TAM!

KINGSTON

12:50

USNE VARANE

IVAN ZAK

12:46

SVE JE ISTO SAMO NJEGA NEMA

TIJANA DAPCEVIC

12:41

KAD SI REKLA DA ME VOLIS

DINO MERLIN

12:37

FALI CVICE

GORAN KARAN

12:32

TO

DORIS DRAGOVIC

12:27

BOLEZEN

JAN PLESTENJAK

30. 11. 2016 10:31 | R.A.

Modrijani imajo novega!

Ko pridejo Modrijani v polni zasedbi, takrat se ve, da se pripravlja nekaj velikega. Tokrat so prišli celo v okrepljeni postavi. Z njimi je bil tudi pridruženi član Darko Mlakar, ki že dva meseca pomaga Modrijanom na nastopih

MODRIJANI Foto: m24.si

Po letih napornih nastopanj se je namreč najbolj izpostavljenemu modrijanu Blažu Švabu zgodilo, da mu zdravje ni več tako dobro sledilo kot bi si želel. Čez noč se jim je na odru pridružila kolegica Darja Gajšek, ki je večkrat prevzela vlogo povezovalke in pevke. Ko se je Blaž počutil toliko bolje, da je lahko že kaj zapel, pa so se odločili v svoje vrste vzeti nekoga, ki ga bo na nastopih nekoliko razbremenil. To je sedaj že nekaj časa Darko, ki se je predstavil veseljakovim in tudi aktualovim poslušalcem.

Fant je simpatično pripomnil, da se z Modrijani počuti odlično in da ga je njihova preprostost precej presenetila. Tudi Modrijani niso bili skromni pri pohvalah na njegov račun. Še posebej Blaž je priznal, da mu je na nastopih zdaj veliko lažje, saj je razbremenjen in strah pred tem da kakšnega nastopa ne bi izpeljali do konca tako kot si želijo je povsem izginil.