TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

9:29

KAD SI SAM

SEVERINA

9:24

JA NEMAM VISE RAZLOGA DA ZIVIM

MISO KOVAC

9:20

ZAME ZAKANTAJ

TANJA ZAGAR

9:13

DAO BIH STO AMERIKA [RADIO EDIT]

JASMIN STAVROS

9:07

ISTRIJANKO RUZO MOJA

LUKA BASI

8:57

ZADNJA NOC

ZAN SERCIC

14. 10. 2016 16:53 | R.A.

AKTUALOV 9. ROJSTNI DAN: Koncert, ki ga ne smete zamuditi!

Vsako leto starejši, vsako leto boljši! Prihaja Aktualov 9. rojstni dan in z njim vaša najbolj nora noč v letu. Aktualovci pripravljamo največjo rojstnodnevno zabavo, na kateri zagotovo ne smete manjkati! Nora zabava z odličnimi izvajalci bo v dvorani Stožice 2. decembra 2016!

Aktualov 8. rojstni dan; dvorana Stožice Foto: Facebook/Anita Gošte

Z lanskoletnim sloganom koncerta »Pričakuj nepričakovano« lahko opišemo prav vsako praznovanje Aktualovega rojstnega dneva, tudi letošnjega. Za vas poleg norih nastopov najbolj vročih glasbenih ustvarjalcev pripravljamo tudi nagradne igre, fotografiranje z nastopajočimi, najboljšimi Aktualovimi voditelji, Aktualkom in njegovimi hostesami. Kot vedno bo tudi letos glasbeni spektakel vodil Aktualov radijski voditelj Klemen Bunderla, zmagovalec šova Znan obraz ima svoj glas. Popeljal nas bo skozi pester program in postregel tudi z mnogimi skritimi presenečenji. Dobra družba zagotovljena, hkrati pa tudi pijača in jedača.

M24_9309.jpg
Aktualov 8. rojstni dan_dvorana Stožice_Klemen Bunderla in Aktualko
M24.si

NASTOPILI BODO:
Mladen Grdović, eden od treh kraljev zabave in legendarni dalmatinski glasbenik, Petar Grašo, hrvaški pevec in lomilec ženskih src, Jole, zelo uspešen hrvaški pevec, ki vedno poskrbi za noro zabavo, Klapa Rišpet, dalmatinski slavčki in zmagovalka Splitskega festivala, Manca Špik in Kvatropirci, slovenska zasedba, ki je navdušila s pesmijo Pesem in Danijela, najbolj simpatična hrvaška pevka.

Aktualov 9. rojstni dan … Ker si zaslužite najboljše!

Videogalerija