TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

23:11

YOU GOT IT

ROY ORBISON

23:08

MA, STA JE TEBI

NOVI FOSILI

23:05

LJUBIO SAM NEVJERNICU

DRAZEN ZECIC

23:02

JEDAN DAN ZIVOTA

MISO KOVAC

22:59

KJER POMOL POLJUBI MORJE

MANCA SPIK

22:56

MARINA

FRANCESCO NAPOLI

14. 10. 2016 15:57 | RA

AKTUALOV KONCERT RAZPRODAN !!!

Po šestih razprodanih koncertih v Hali Tivoli in dvorani Stožice, se jim pridružuje še en veliki uspeh. Aktualov 9. rojstni dan je RAZPRODAN!

Ponovno ste dokazali, da ima radio Aktual najboljše poslušalce in najbolj predane oboževalce. Poleg tega pa veljate tudi za najhitrejše kupce vstopnic, kajti Aktualov 9. rojstni dan je RAZPRODAN! Za vašo predanost in zvestobo se vam celotna Aktualova ekipa, vsi nastopajoči in Aktualko s hostesami iskreno in iz srca zahvaljujemo.

Letošnja prodaja vstopnic za Aktualov 9. rojstni dan namreč podira vse REKORDE. Poleg tega, da so že sedmič zapovrstjo vstopnice za glasbeni spektakel razprodane in da je celotna prodaja stekla z rekordno hitrostjo, beležimo nov rekord. Že prvi dan prodaje smo namreč prodali rekordno število vstopnic. Prodalo se jih je namreč več kot 1.500! 

Vsekakor upamo, da ste med tistimi srečneži, ki so pravočasno uspeli pridobiti vstopnice za glasbeni spektakel, Aktualov 9. rojstni dan in vam zagotavljamo, da bo 2. december vaša najbolj nora noč v letu!

Se vidimo, 2. decembra, v dvorani Stožice. 

Aktualov 9. rojstni dan. Ker si zaslužite najboljše!

Videogalerija