TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

11:56

POLJUBI ME ZA SJECANJE

DAVOR RADOLFI

11:51

DOTAKNI ME POGLEDOM

VRANAC

11:42

JA TI MOGU BITI TATA

JOLE

11:38

MAMIS ME

INES ERBUS

11:34

LE REZERVA

CALYPSO IN URBAN VIDMAR

11:28

TISUCU MILJA

MALIGANI

27. 09. 2016 11:27 | TS

Najbolj "vražja" ženska v Sloveniji!

Zakaj vražja? Ker brez najmanjše težave poje najbolj pekoč čili na svetu.

Voditeljica Tanja Seme, nepremagljiva Vesna Andrejc in voditelj Mitja Grajzar

Carolina Reaper je v Guinnessovi knjigi rekordov priznan kot najbolj pekoč (vražji) čili na svetu. Vesna Andrejc, ki se je preteklo nedeljo udeležila tekmovanja, kdo poje najbolj pekoč čili, pa ni pojedla le tega. »Ta je bil šele osmi po vrsti«, je Vesna povedala med gostovanjem na Aktualu.

Na presenečenje mnogih sta se za zmago na koncu borili predstavnici nežnejšega spola – Nataša in Vesna, ki pa ju je vodja tekmovanja označil za robota, saj nista klonili niti po zaužitju guinnessovega rekorderja v pikantnosti. Najbolj sta seveda presenetili moški del tekmovalcev, saj so verjeli, da bodo najprej odnehale prav ženske. 

Je pa Vesna s seboj v Aktualov studio prinesla tudi nekaj pikantnih omak, ki jih sama pripravlja doma, na lastne oči pa smo se lahko prepričali kako v živo izgleda izgleda Guinnessov rekorder.

Voditeljica Tanja Seme se je toliko opogumila, da je poizkusila eno od Vesninih omak in milo rečeno ostala brez besed. Na koncu je omako poizkusil tudi sovoditelj Mitja Grajzar in priznal, da res ni od muh.

Vesni sta oba še enkrat čestitala za požrtvovalno dejanje ter priznala, da je za takšno odločitev res potrebna velika mera poguma in dober želodec.

Fotogalerija