TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

5:11

SOBICA

POLKAHOLIKI

5:07

SOKOLE

DRAZEN ZECIC

5:02

SAMO S TOBOM SAM UPOZNAO LJUBAV

MARKO SKUGOR & OLIVER DRAGOJEVIC

4:55

ZELIM TE NOCAS

BOSUTSKI BECARI

4:51

MILI MOJ

SEVERINA

4:46

KO NAM BRANI

PETAR GRASO

4:42

YOU'RE MY HEART, YOU'RE MY SOUL

MODERN TALKING

4:37

TISINA

MASSIMO

4:32

JOS ME LIPO GLEDAS

DINO PETRIC & KLAPA SUFIT

4:27

VSE ZA LJUBEZEN

TANJA ZAGAR

20. 09. 2016 14:13 | mg

Spet vlom v župnišče

Štrije moški doma z območja Novega mesta in Krškega osumljeni vloma v župnišče

V zadnjem obdobju so na območju Policijske uprave Celje in območju sosednjih policijskih uprav beležili več vlomov v župnišča. Nazadnje pred dobrim tednom v Radečah, od koder so storilci s kraja dejanja pobegnili z osebnim vozilom znamke Audi A4, črne barve.

Omenjeno vozilo sta v noči vloma, pri kontroli prometa, opazila policista Policijske postaje Rogaška Slatina in ga primerno ustavljala. Ko je voznik opazil patruljo je pospešil hitrost in z divjo vožnjo nadaljeval proti centru Rogaške Slatine in v nadaljevanju proti Topolam. Med begom je ugašal luči, zaradi česar je pred naseljem Topole zapeljal v obcestni jarek.

V vozilu so bile štiri osebe, doma z območja Novega mesta in Krškega, stare 20, 26, 36 in 38 let. V nadaljnjem postopku so policisti potrdili sum, da so bili voznik in sopotniki udeleženi pri vlomu v župnišče v Radečah, jim odvzeli prostost in jih v nadaljevanju kazensko ovadili.

Glede na to, da smo na območju Policijske uprave Celje in na območju sosednjih policijskih uprav, v zadnjem obdobju obravnavali več vlomov v župnišča obstaja sum, da so osumljeni sodelovali še pri katerem od vlomov.

Policisti in kriminalisti o preostalih vlomih še zbirajo obvestila.

Vlomi v župnišča