TRENUTNO V ETRU
POSLUŠAJ V ŽIVO
GLEJ V ŽIVO
SPORED

21:42

KAD U VOJSKU PODJES

MAGAZIN

21:38

AJ CA, VOLIN TE

KLAPA KAMPANEL

21:30

PRICA KAO MI

MARTIN ZUNEC

21:26

ZEMLJA PLESE

AVIA BAND

21:21

AKO SU TO SAMO BILE LAZI

PLAVI ORKESTAR

21:18

JEDNA NA 100

DOMENICA

29. 08. 2016 13:03 | AA

Aktualov trio zmagal v peki palačink!

Klemen Bunderla, Matej Kirn Starič in Anita Gošte so barve Aktuala zastopali na Planet TV v oddaji Glej, kdo kuha!

V televizijskem studiu Planet TV so se zbrale ekipe predstavnikov medijev, med katerimi so prednjačile radijske. Barve Aktuala so v pekovskem tekmovanju zastopali voditelji Klemen Bunderla, Matej Kirn Starič in Anita Gošte.

Uvodni žreb jim je dodelil nalogo, da bo prav Aktualov trio začel oddajo oz. peko palačink. Za nasprotnike so dobili ekipo Planet TV - Zvezde. Kuharski predpasnik sta oblekla Klemen Bunderla (Aktual) in Jerica Zupan (Planet TV). To pomeni, da sta bila šefa ekipe, ki sta morala palačinko speči in jo med peko tudi obrniti v zraku!

Medtem sta Klemnova pomočnika Matej in Anita pripravila nadev iz posebne svetle in temne čokolade, v katerega sta nadrobila piškote in vse skupaj glede na okuse lično zavila. Navdušanja nad nadevom ni skrivala niti voditeljica oddaje Katarina Mala - več v posnetku spodaj.



Komisija v sestavi kuharskih mojstrov Branko Podmenik & Anže Gombač je za zmagovalno razglasila Aktualovo ekipo, njen komentar je bil, da je zmagala zaradi prezentacije med samo peko (seveda, šov-man Bunderla) in odličnega okusa palačinke.

Oddajo Glej, kdo kuha lahko gledate vsak dan med ponedeljkom in petkom ob 17.50, oddajo z zvezdami pa v soboto po oddaji Danes v rubriki Planet Zvezde!

BRAVO, NAŠI!!!!!!!!!

Katarina Mala o Aktualovi palačinki in ukradenih piškotih

Fotogalerija